Megjelent PC-re az Axel & Pixel

2010. október 10.
3.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Olyan dolognak lettünk a minap részesei, ami meglehetősen ritkán szokott előfordulni.

Egy Xbox 360-as kalandjáték került át PC-re. Xbox 360-on meglehetősen ritka játékstílus a kaland egyébként is, de hogy azt átportolják PC-re az különösen örvendetes. Nyilván a nem régiben közzétett "A Microsoft igenis törődik a PC-s játékostársadalommal!" frázis legújabb eredménye ez is. Mindenesetre félre a cinizmust, vagy szimpla közönyt és vigyázó szemünket vessük Axelre és Pixelre.

Az Axel & Pixel körülbelül egy éve jött ki a konzolon, és mindenki vigyázzban állt, a sajtó ódákat zengett róla, a játékosok pedig egyenesen imádták. Érthetetlen módon PC-re nem jött ki, pedig ordított a kihagyott ziccer után. A játék ugyancsak letölthető formában, de ez semmit sem von le az értékéből. Természetesen mindenki kedvenc Steamjéről van szó. A játékot egy cseh fejlesztőcsapat, a Silver Wish Games hegesztette és egy festőről, valamint annak kutyájáról szól, akik csapdába esnek a festő különböző műveiben, ez természetesen máris garantálja a csodálatos háttereket. A játék célja, hogy Axel egyetlen nap alatt megfesthesse a Négy Évszakot.

Mint említettem a játék letölthető a Steamről, mindössze 4 dollár 99 cent fejében, mai a dollár mostani zuttyanásának köszönhetően, bizony még egy ezresnél is olcsóbb összeg.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 11 napja

lassan ebbe a letölthető irányba megy el a játékipar. egyszerűbb gyorsabb olcsóbb. mindenkinek.

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 12 napja

Bejön nekem is.mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ez egy igazán nagyszerű hír. Be is kéne gyorsan szereznem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja