Megjelenési dátummal ruházták fel a Test Drive Unlimited 2-t

2010. május 27.
1.7451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Atari és az Eden Games brigádja örömmel jelentette be a mai napon a Test Drive Unlimited folytatásához meghirdetett előrendelői akciót, amelynek hála az összes nagy, elsősorban tengerentúli áruház kínálatából érdekes extrákkal és bónuszokkal felvértezve rendelhetjük elő magunknak a programot.

A GameStop-nál befizetve például egy teljesen önálló alkotást, a Casino Online-t kapjuk ajándékba, amely tulajdonképpen egy szerencsejáték-gyűjtemény, míg az Amazon-tól előrendelve egy speciális Aston Martin V12-est illeszthetünk a játékba, de kapunk némi levásárolható Amazon Video Games Creditet is ajándékba.

Természetesen az Atari.com webáruház sem adta lejjebb a mércét, ha ugyanis itt nyomatékosítjuk rendelési szándékunkat, akkor egy exkluzív Nissan 370Z (Fairlady Z) lesz a jutalmunk, méghozzá sárga színezettel. Ezek ugyanakkor elsősorban a tengerentúli előrendelői akciók - ami természetesen nem jelenti azt, hogy egy kis csellel ne lehetne európai is -, ehhez kapcsolódóan pedig az illetékesek egy megjelenési dátumot is elhintettek a késztermékhez, mert azt úgy illik. Így kiderült, hogy Amerikában a Test Drive Unlimited 2 szeptember 21-én kerül a boltok polcaira, így tehát mi itt az öreg kontinensen plusz-mínusz három napot számolhatunk ehhez a dátumhoz. A naptárban így már nyugodtan lehet rögzíteni ezt!
nincs még hozzászólás

Test Drive Unlimited 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja