Mass Effect 2: Bemutatkozik a Vanguard

2010. január 07.
2.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb Mass Effect 2 kaszt szeretne bemutatkozni számunkra a mai nap folyamán, és mivel mi nem vagyunk semmi jó elrontói, a BioWare hozzá készített videóját örömmel nyújtjuk át nektek, hogy ti magatok is megismerkedhessetek a trilógiának szánt széria második epizódjának hat kasztja közül most a Vanguard-dal.

A néhány másodperc alatt megismerhetjük minden fontosabb tulajdonságát és lehetőségeit, mindezt pedig mozgás közben, tehát aki csak néhány újabb gameplay mozzanatra kíváncsi a játékból, az sem téveszthet célt az alábbi videó megtekintésével.

Mindemellett a Vanguard egy nagyon izgalmas kaszt lesz, képes ugyanis még a kilőtt lövedéket is megelőzni, és egy szempillantás alatt ott teremni az ellenség közvetlen közelében, hogy rendbe rakja a rossz arcút. Természetesen ez csak az egyik jó pofa lehetősége a Vanguard választottjainak, ha bővebbre lennél kíváncsi vele kapcsolatban, akkor nincs más dolgod, csak rákattintani az alábbi videóra, és végignézni azt az alig másfél percet, amely egy kicsit hangulatba is hozhat a szinte napokon belül megjelenő alkotáshoz. Íme a mozgókép:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

marco

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nekem sem jön be az első.

válasz erre

Shade

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

Fú egyrecsak közeledik a megjelenés én meg egyre jobban unom az első részt. A történet még mindíg jó de vannak olyan unalmas részek, hogy inkáb alszok mint játszok.

válasz erre
Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja