Már a boltok polcain a magyar nyelvű Harry Potter És A Félvér Herceg Videojáték

2009. július 16.
5.1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy hét múlva érkezik a nyár legjobban várt filmsikere, a Harry Potter és a Félvér Herceg, a rajongók azonban már most átélhetik a film izgalmait a Roxfort Expressztől a Félvér Herceg drámai felfedezéséig! A J.K.

Rowling Harry Potter sorozatának hatodik könyvét feldolgozó Harry Potter és a Félvér Herceg játékban a játékosok visszatérnek a Roxfortba - mely hűen követi a filmhez készült tervrajzokat -, hogy segítsenek Harrynek túlélni a vészterhes hatodik évet.

A játékosok a mozdulatsor alapú varázslás igazi mesterévé válhatnak a Roxfort felfedezése közben - a Csillagvizsgáló torony magaslataitól kezdve egy sor jellegzetes helyszínen (mint például a nagytermen, illetve a Griffendél klubhelységén) át egészen Lumpsluck professzor alagsori bájitaltan terméig bejárhatják az iskolát!

A játékosok most először egyszerre mozoghatnak és varázsolhatnak is, ami intenzív, pergő varázslópárbajokhoz vezet, amint a házak bajnokai felsorakoznak, hogy kihívják a kis túlélőt. A játékosok a Griffendél kviddics -csapatának fogójaként seprűre kapva levadászhatják az aranycikeszt is. A varázslás és a repülés mellett persze bájitalkészítő képességeiket is próbára tehetik, miközben bájitaltan órán keverik, kotyvasztják a mágikus hozzávalókat. Sőt, még az is megeshet velük, hogy Ron romantikus ügyei egy időre mellékvágányra terelik őket a drámai végkifejlet felé vezető útjukon, melynek végén aztán felfedhetik a Félvér Herceg kilétét!

"Nagy örömmel tölt el bennünket a tény, hogy a rajongók első ízben használhatják a Nintendo Wii távirányítót varázspálcájukként" - mondta Harvey Elliott (VP és GM Casual, EA Play Label). Minden eddiginél könnyebb lesz bűbájokat és rontásokat - egyebek mellett Stuport, Vingardium Leviosát, Invitót vagy Petrificus Totalust - varázsolni, s egyben minden eddiginél realisztikusabb is!

Egyértelműen ez lesz a filmek és a regények leghitelesebb leképezése, amivel eleddig valaha előálltunk, a rajongók imádni fogják. Az EA Bright Light - a Harry Potter videojátékok világsikere mögött álló csapat - által fejlesztett Harry Potter és a Félvér Herceg PEGI 12+ besorolást kapott, Magyarországon PlayStation 2 számítógépes szórakoztató rendszerre, valamint Windows PC-re egyaránt magyar felirattal jelenik meg!


Már  a boltok polcain a magyar nyelvű  Harry Potter És A Félvér Herceg Videojáték   - 2. kép

8 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 23 napja

Vendég írta:
nem indul el kéne crack
email címem milan12345678910@citromail.hu
kaptál már crack-et?
Ha igen a címem gab2828@freemail.hu

válasz erre

Vendég

16 éve,

gabor339 neked the

válasz erre

Vendég

16 éve,

gabor339 jó mi
jesz vagy no
nekem jesz
kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve,

gabor339 sziaröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve,

gabor339kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 14 napja

nem indul el kéne crack
email címem milan12345678910@citromail.hu

válasz erre

Vendég

16 éve, 14 napja

... 5 p és lentvan a gépemenröhögő smiley kacsintó smiley

válasz erre

skyman

16 éve, 14 napja

Szentem elmegyek növéremhez neki biztos meg van nagy harry potter fanröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja