Már 3 millió felhasználóval büszkélkedhet a ZooMumba

2011. január 05.
7.2001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Bigpoint kiadó népszerű webalapú böngészőjátéka, a ZooMumba hatalmas sikernek örvend, ugyanis a jelenlegi helyzet szerint már 3 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

Az állatkert szimulátor még a közkedvelt Farmerama programot is megelőzte, ugyanis a mezőgazdasági jellegű szoftver jóval később érte el a több milliós felhasználói rekordot. A német vállalat hamarosan két új matériával rukkol elő, a Ponyrama-val és a RamaCity-vel, amelyek ugyancsak szimulátor jellegűek lesznek, a cég szerint ezek az alkotások is elsöprő sikert aratnak majd a felhasználók körében.

A ZooMumba-ban saját virtuális állatkertünket kell menedzselnünk igazgatóként, ez a munka igen összetett és sokrétű. A programban gondoznunk kell az állatokat, minden nap el kell látnunk őket élelemmel és friss vízzel, a játékbeli üzletben vásárolhatunk zebrákat, oroszlánokat, zsiráfokat és a többi, viszont bizonyos állatfajtákhoz csak egy adott szint szint elérése után férhetünk hozzá. Az alkotásban arról is gondoskodnunk kell, hogy a látogatók jól érezzék magukat az állatkertünkben és elégedetten távozzanak. A bevételből szert tehetünk új épületekre, állatokra, növényekre és egyéb dolgokra. A szoftverben oda kell figyelnünk állataink egészségi állapotára is, ha az egyik kedvencünk megbetegszik, akkor gyógyszeres kezeléssel gyógyíthatjuk meg. Állataink szaporodhatnak is, ha jól érzik magukat lakóhelyükön, ha egy új jövevény érkezik az állatkertbe, akkor megnő a látogatók száma is.


Már 3 millió felhasználóval büszkélkedhet a ZooMumba - 2. kép

3 hozzászólás

Shade

13 éve, 8 hónapja és 15 napja

Vendég írta:
a zoomumba a legjobb internetes játék mosolygó smileykacsintó smileyröhögő smiley
röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 15 napja

a zoomumba a legjobb internetes játék mosolygó smileykacsintó smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

vajon mi lehet az oka hogy registráció után nem indul el a játék hanem ver_irql_not_less_or_equal üzenettel kék halál következik be ?
köszönöm a segítségeteket
zsigo11@gmail.com

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja