Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant

2009. december 03.
2.5981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jövő esztendőben a Capcom ismételten rengeteg kiváló címmel kápráztatja majd el a játékosokat, azonban kétség kívül az egyik legjobban várt produktum tőlük a második Lost Planet lesz.

A játék alapból egy kissé bonyolult történetet tudhat maga mögött, pláne a platformok tekintetében, jelenleg ugyanis még semmi sem biztos, ám közel 100 százalékos információink szerint az Xbox 360 konzol mellet a PlayStation 3 és a PC fanatikusai is megkapják a játékot, amelynek az egyik főellenségéről az illetékesek a tegnapi napon rántották le a leplet.

Az eddig Salamanderként ismert, kisebb hegy nagyságú gyíkféle ugyanis végre nevet kapott, és néhány képen is megmutatkozik előttünk, legalábbis az illetékesek szerint, hiszen a befutott látnivalók többsége elsőre káosznak tűnhet, és csak kellő kitartás mellett vehetjük ki belőlük a lényeget, de higgyétek el, megéri. Már csak azért is, mert a Gordiant nevet felvevő főellenfél az egyik olyan példány lesz a programban, amelyiket nem kívülről, hatalmas fegyverekkel, hanem belülről, aprólékosan sorvasztunk el.

Ez barátok között is annyit tesz, hogy idegesítő kis falatként lenyeletjük vele magunkat, majd ha már sikerült kellően összekevernünk belső szerveit, és nem halljuk szíve dobogását, akkor távozunk, méghozzá ott, ahol más is távozik egy lényből. Feltehetően óriási csata vár ránk a Gordiant felfedezésekor, így mindenképpen ajánlott rákészülni néhány akció közben készült képpel. Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor csak húzd lejjebb az oldalt. Íme:


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 2. kép


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 3. kép


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 4. kép


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 5. kép


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 6. kép


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 7. kép


Lost Planet 2: Bemutatkozik az egyik főellenség, Gordiant - 8. kép


nincs még hozzászólás

Lost Planet 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja