Leleplezve a Sony hétfőre datált nagy bejelentése?

2009. április 25.
1.6021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Olybá tűnik, hogy egy újabb meglepetést lőttek tarkón idő előtt külföldi kollégáink.

A Sony tegnap az amerikai hivatalos PlayStation website-on egy teaser flash animációt pakolt ki, amely egy hétfői napra időzített, "felvillanyozó" bejelentést helyezett kilátásba két exkluzív címükkel, a hamarosan érkező inFamous-szel, valamint az őszre esedékes Uncharted 2: Among Thieves-szel kapcsolatban. Nos, ha minden igaz, már a mai nap folyamán felfedhetjük, hogy mi lapul meg a háttérben.

Az egészet pedig a Best Buy-os előrendelési placeholder dobozok buktatták volna le? Történt ugyanis, hogy közkézre került egy fotó amelyen egy szövegablakban olvasható beharangozó szerint az inFamous előrendelői egy exkluzív letölthető demóval lephetik meg magukat, bőven a végleges verzió kézbesítése előtt. Ez remek, bevett promóciós eljárás, ezzel is mielőbb vásárlásra csábítva az arra alkalmas egyedeket. A valódi csattanó viszont csak ezután érkezik, kezdjük, ha figyeltek.

Aki megvásárolja az inFamous retail verzióját, egy kuponnal lesz beljebb, melynek segítségével leránthatja, majd tesztelheti az Uncharted 2: Among Thieves multiplayer béta demonstrációját. Hoppá! Akkor most hogy is van ez? Az erősen takargatott, letagadott, többszereplős móka mégiscsak bekúszik majd a Naughty Dog kalandjának folytatásába? Minden jel erre utal. Mutatjuk a képet, világossá válik. Minden bizonnyal a Sony hétfői bejelentésében is ezen információkat olvashatjuk majd viszont, persze, azért fél szemünk rajta lesz, biztos, ami biztos alapon.

Vajon Evan Wells is erről a demonstrációról beszélt a napokban a Twitter-es megnyilvánulásban? Több kérdés, egy válasz, hétfőn hivatalos minőségben is megerősítést nyerhetnek a kiszivárgott információk. Tartsatok velünk.


Leleplezve a Sony hétfőre datált nagy bejelentése? - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaManiac profilja