Lelepleződött a Killzone 3!

2010. május 24.
1.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége konzolos berkekben egyértelműen a PlayStation 3 masina legjobb FPS játékától, a Killzone-sorozattól volt hangos, történt ugyanis, hogy egy finn weboldal nyilvánosságra hozott egy koncepciós rajzot, amit nem csak ők, hanem a szakavatott sajtó is egyértelműen a Killzone harmadik részének első képeként aposztrofáltak.

Hamarosan azonban elszabadult az őrület, egy ilyen rajzocska ugyanis még bőven pletyka szagú lehet, ám amikor kiszivárgott a Gamepro magazin legfrissebb száma, benne az exkluzív Killzone 3 információkkal, majd később követte őt egy szkennelt képecske is, már nem volt kérdés, hogy igazak-e a hírek.

Bár a Sony eredetileg az E3-ra tervezte a bejelentést, úgy tűnik ez részükről már késő bánat, ám mi ne szomorkodjunk, vessük inkább rá magunkat a beszaladt infókra. Lássuk! A GamePro exkluzív információi szerint a játék egyértelműen prezentálni fogja számunkra a Helghastok emberi oldalát, kultúráját és nyelvét, tehát egy kisebb antropológiai szál is belekerül majd a programba, amelyet betöltve biztosan lesz egy küldetésünk, ahol Narville kapitány megmentésére kell sietnünk. Szintén biztos információ, miszerint a harmadik "gyilkos zóna" immáron teljes három dimenzióban is átélhető lesz, amihez természetesen nem csak az arra alkalmas televíziót kell rákötni konzolunkra, de egy a technológiához szükséges szemüveget is viselnünk kell hozzá.

Ugyanakkor a küzdelmek, az összecsapások a cikk szerint alapjaiban változatlanok lesznek az elődhöz képest, mindenesetre megemlíti az írója, hogy lesz egy amolyan "kéz a kéz ellen" funkció, ami talán a közelharcot jelképezi, és amely rendkívül brutálisnak ígérkezik. A harcokat színesíteni fogja a Wasp névre keresztelt új fegyver is, erről azonban sokat nem tudtunk még meg, ellentétben a jetpackkel, ami szerves részét fogja képezni a játéknak, könnyű irányíthatósága pedig elősegíti használatát, arról nem is beszélve, hogy az ellenfél hátán kilőve iszonyatos nagy robbanásokat eredményezhetünk vele. A hátunkra szerelt rakéták ugyanakkor fegyverek is lesznek egyben, és komoly szerepük lesz egyes pályákon, a cikk szerint belebotlunk majd egy olyan részbe is, amikor gleccserről gleccserre kell ugrándoznunk a szerkezet segítségével, ebből pedig arra következtethetünk, hogy ismét komoly szerepet kapnak a havas pályák, bár az illetékesek szerint nagyon jó egyensúlyt alakítanak ki a szintek környezetei között. Mindez akkor lesz szép, ha a Sony hivatalosan is megerősíti az információkat! Epekedve várjuk, hogy megtörténjen!


Lelepleződött a Killzone 3! - 2. kép


nincs még hozzászólás

Killzone 3
13.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaMarduk profiljaRobi022 profiljaM.O.R.P.H. profilja