Left 4 Dead 2: Megjelent a Mac-es verzió

2010. október 05.
3.7631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A médiában a hétvégén szárnyra kapott híreszteléseket követően, a Valve jóvoltából a mai naptól elérhetővé vált a Left 4 Dead 2 Mac-es verziója.

A cég a produktum hivatalos blogján közzétett nemrégiben egy poszt-ot, amelyben egy igazi jó, az őszi esős napok kiváltotta rosszkedv elűző hírt közöl a felhasználókkal. Abban az esetben ha valaki már előzetesen megvásárolta a termék PC-s változatát, úgy automatikusan és természetesen teljesen térítésmentesen jár hozzá a szoftver Macintosh verziója is.

Azoknak a leendő zombi vadászoknak is igyekszik a kedvében járni a cég, akik kimondottan a Mac-es verzióra áhítoznak, sőt talán az is könnyen elképzelhető, hogy ők járnak valamivel jobban, ugyanis ingyen megkapnak a produktum mellé három darab bővítmény csomagot, a The Passing-ot, a The Sacrifice-t és a No Mercy-t. Sajnos azonban nem minden fenékig tejfel a Macintosh-t favorizáló játékosoknak sem, mivel a Left 4 Dead első epizódjára még jó ideig várniuk kell, de persze addig is bőséges, adrenalin szint növelő kikapcsolódást nyújthatnak számukra, a második rész horror lövöldéjének izgalmai.

#tv#
Left 4 Dead 2 Mac-es verziója.'>
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja