Küszöbön áll a GTA 5 - Állítja az elemző

2011. szeptember 08.
2.4951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Minthogy a mai nap folyamán már volt szó egy Rockstar Games franchise-ról, mondhatni elkerülhetetlen volt, hogy egy másik nagy kaliberű címre is vetüljön egy kevés abból a bizonyos rivaldafényből.

Alig valamivel azután, hogy lerántották a leplet a Max Payne 3 dátumáról, a Grand Theft Auto cím is felbukkant a víz színén, mégpedig egy ipari elemzőnek hála, aki bizton állítja, a sorozat ötödik része alakja záros határidőn belül felsejlik, hiszen a fejlesztők végre visszatérhetnek annak munkálataihoz.

Michael Pachter a Twitteren adott hangot azon véleményének, miszerint a GTA 5 pillanatokon belül feltűnhet a horizont vonalán.

"A Rockstar bejelentette a Max Payne 3 2012 márciusi megjelenését. Nincs pontos dátum, de ez azt jelenti, hogy végre folytathatják a GTA 5-öt."

Noha korábban már volt szó a GTA 5 bejelentéséről, erre eleddig nem került sor. Amennyiben valóban a Max Payne 3 időpontjára vártak, úgy a Rockstar számára eljött az idő.
3 hozzászólás

totyak

13 éve, 7 hónapja és 20 napja

Elemzők már állították idén év végére is, meg még az Isten tudja hány időpontra. Majd ha be lesz jelentve, akkor ráizgulok én is.

válasz erre

skyman

13 éve, 7 hónapja és 21 napja

Na igen, reméljük legalább most igaza leszröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 21 napja

Nagyon remélem, hogy az elemzö jól elemzett. Nagyon nagyon várom már!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja