Kövesd az E3 játékkiállítást megnyitó Microsoft rendezvényt élőben

2009. május 29.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tudni szeretnéd, hogy mivel fogsz játszani idén karácsonykor? Érdekel, hogy megjelenik-e a kedvenc játékod következő része? Az idén sem sikerült kijutnod Los Angeles-be az E3 játékkiállításra? Aggodalomra semmi ok, hiszen az Xbox 360 elhozza neked a legérdekesebb híreket.

Ha élőben akarod követni a június 1-én megrendezésre kerülő Microsoft sajtókonferenciát, nincs más dolgod mint ellátogatni honlapunkra és így elsőkézből értesülhetsz az idei, nagy horderejű, Xbox 360 konzollal kapcsolatos bejelentésekről. Miért is kellene a híreket böngészned, ha élőben nézheted a show-t?

Xbox 360 a Twitteren:

Érdekelnek a legfrissebb iparági hírek? Tudni akarod mi foglalkoztatja a szaksajtót? Te akarsz lenni az aki a leghamarabb értesül a magyar Xbox 360 tulajdonosokat leginkább érintő hírekről? Tudni szeretnéd, hol lesz a következő Xbox 360 rendezvény? Benéznél egy zártkörű játékbemutatóra?

Első kézből szeretnéd megtudni, ha jön a LIVE? Esetleg érdekel, mit és hol lehet olcsóbban megvásárolni? Vagy csak egyszerűen nem akarsz lemaradni a legszuperebb nyereményjátékokról? Nincs más dolgod, mint bejelölni minket a Twitteren! A béta üzemmód szárnypróbálgatásai után, a mai naptól hivatalosan is megkezdi működését a hazai Xbox 360 csapat mikroblogja a Twitteren.

Mi tudjuk mi az ami érdekel Téged és el is mondjuk Neked! Regisztrálj, kövess és olvass minket! Itt várunk Rád! Twitter
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljamarco profiljaGrifid profilja