Kipróbálható a Europa Universalis III: Heir to the Throne

2009. december 11.
3.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Heir to the Throne névre keresztelt program csak egy kiegészítője a hardcore stratégiák egyik legjobbikaként emlegetett Europa Universalis III-nak, a Paradox Interactive brigádja mégis úgy gondolta, hogy megéri hozzá egy kipróbálható verziót készíteni, mert a fanatikusok nem szeretnek zsákbamacskát vásárolni, pláne nem egy ilyen szűk réteg által szeretett stílus esetében.

A kizárólag PC-re érkező alkotás egyébiránt csak a jövő héten kedden jelenik meg hivatalosan, az illetékesek mégis már a tegnap esti órákban napvilágra hozták a demót, amely bepillantást enged a Heir to the Throne expanzióba.

Az egész Europa Universalis III sztorit lezáró kiegészítő mindemellett rengeteg, tényleg eszméletlenül sok aprósággal örvendezteti majd meg a fanatikusokat, de az újdonságok mellett finomítások és javítások is érkeznek az alkotással. Beszerzése tehát erősen ajánlott, pláne akkor, ha nagy rajongói vagyunk a szériának, és szeretnénk már végre lezárni az alapokkal megkezdett utat, hiszen a kiegészítő megjelenése után már számíthatunk akár a Europa Universalis negyedik epizódjának bejelentésére is. De ne haladjunk ennyire előre, most inkább vessük rá magunkat a Heir to the Throne demójára. Íme, itt a link:

Europa Universalis III: Heir to the Throne
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

ads

válasz erre

Tibit

15 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nem tudom, de nekem az EU3 sokkal csúnyábban néz ki mint a 2-es volt. Ez van a Hearts of Iron 3-al is! Lehet, hogy csak fotókon néz ki így, de nagyon nem jön be.
Viszont, ettől még nem fogom kihagyni egyiket sem!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja