Készül az MSI új P55-GD55 alaplapja

2009. október 30.
1.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a patinás hírnevű Micro Star International újabb taggal készül kibővíteni az alaplapjai termékpalettáját.

A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság MSI P55-GD55 típusjelzéssel lesz megtalálható az üzletek kínálatában, és ahogy azt már a modellszáma is jelzi, az alaplap az Intel P55-ös chipkészlet köré épül, vagyis az Intel legújabb LGA1156 tokozású központi feldolgozókkal kompatibilis, amikhez már természetesen DDR3 rendszermemória támogatás is párosul.

Az új MSI P55-GD55 a gyorsítókártyák részére két darab 16X-os PCI Express foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a többkártyás ATI CrossFireX grafikus konfiguráció is, de az nVidia SLI rendszer támogatásáról egyelőre sajnos nincs információ. A további bővítőkártyáknak három darab 1X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot kínál helyet, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni. Az adattárolókat egy floppy, hat SATA II és egy PATA portra csatlakoztathatjuk. Az érkező újdonság kínálatából persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és a 7.1-es hangkártya sem. A hátlapon kialakított I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, tíz USB 2.0, egy RJ-45 LAN, két eSATA, valamint a fent említett audiorendszer csatlakozói. Az MSI P55-GD55 várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a boltok polcain 100 euró körüli áron.
1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 26 napja

Kár, hogy az ilyen régi lapok is jobbak mint az enyém szomorú smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja