Karácsonyi meglepetés Alan Wake-től

2010. december 25.
1.9621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Még mindig várunk a csodára, - és ahogy az Oddboxx bebizonyította talán nem is hiába -, mármint, hogy Alan Wake előbb, vagy utóbb PC-re is érkezik.

Annál is inkább mert erre jelentették be még sok sok sok sok éve. Azonban most Karácsony van és foglalkozzunk inkább azzal, hogy a Microsoft ez alkalomból mivel kedveskedik nekünk játékosoknak. Nem mással mint az Alan Wake mindkét DLC-jével, melyeknek árát nagyon durván lenyomták. Ameddig a Remedy eldönti mikor is realizálódhat a folytatás, addig játsszuk végig e kettő küldetést.

No persze az akció leginkább azoknak éri meg, akik még csak most ismerkednek Mr. Wake kalandjaival. Aki még nem szerezte volna be ezen részeket, azok viszont keresve sem találhatnak jobb alkalmat a mostaninál, mivel 50%-al kerül kevesebbe mint normális esetben. 200 Microsoft pontot, vagyis 2 és fél dollárt kóstál egy epizód, a kettő együtt csupán öt dollárt - picivel több, mint 1000 forint. A két DLC mellett 1,5 dollárért, vagy 120 Microsoft pontért megkaphatjuk a Rain Coat and Pants avatárt is. Az akció egészen az új év első napjáig tart.
Alan Wake előbb, vagy utóbb PC-re is érkezik.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

Csak megjött PC-re is és milyen remek szórakozás volt. A Remedy jó buta, hogy nem csinál egy valódi folytatást, lenne rá igény.

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja