Just Cause 2: Terítéken Panau szigete

2009. október 10.
2.6061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Avalanche Studios sandbox stílusú játéka ismét egy fejlesztői napló képében ad életjelet magáról.

Míg az előző ilyen jellegű szösszenetben a fejlesztők a vertikális játékmenetről beszéltek, addig most a központi téma a Just Cause 2 színhelye, Panau kitalált szigete. A több mint 3 percesre hízott videóban minden lényeges tulajdonságát megismerhetjük a földdarabnak, kezdve a földrajzi elhelyezkedésétől (Délkelet-Ázsia) egészen az éghajlatáig, ráadásként pedig némi történelmi áttekintést is kapunk (holland, portugál, angol kolónia, majd egy korrupt köztársaság kialakulása).

A mérete is meglehetősen impozáns lesz, több mint 1000 négyzetkilométert bolyonghatunk be gyalog, repülőgéppel, motorcsónakkal és még sok más járművel. Mindezen elférnek hegyvidéki, havas, sivatagos, trópusi és erdős tájak, tehát a környezet változatosságára nem fogunk panaszkodni. Ezek a területek saját időjárási rendszerrel rendelkeznek, amely hősünket is befolyásolja majd küldetései végrehajtásában. Az egészet pedig a valós idejű nappal-éjszaka körforgás fogja megfejelni, amely hatással van a szigetlakó emberek életére is.

Az ígéretek szerint Panaut teljesen megtöltik élettel, gyönyörű, hangulatos helyekkel, amelyek mind arra várnak, hogy meglátogassuk (és szétlőjük) őket. A játék megjelenése továbbra is 2010-ben esedékes a szokásos hármasra (PC, Xbox 360, PS3).
#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 18 napja

Na végreeee!
Én legalább ekkora területet vártam a gta4 től.röhögő smiley
És persze ilyen változatossat!

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja