Június 17-én debütál a Spore

2008. április 29.
1.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Június közepén, egészen pontosan június 17-én debütál a kreatúra kreátor, vagyis az Electronic Arts és a Maxim kiadványa, a Spore.
 

Ezzel egyidőben szállítja a kiadó az ingyenesen letölthető demót, mely a várva várt Spore erényeit hivatott demonstrálni. Mint ahogy azt a Maxim-tól megszokhattuk, a Spore teli van újdonságszámba menő megoldásokkal mind a játékmenetet, mind a megvalósítást illetően, de a legnagyobb dícséret mégiscsak az alapötletért jár.

Ha valaki még nem hallott volna a Spore-ról, az egy olyan játékra számítson, melyben aztán tényleg veszettül szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, melynek eredményeképpen megálmodhatjuk saját univerzumunkat, benne az általunk kreált lényekkel. Az előzetes képek alapján elmondható, hogy ilyen tekintetben lesz mód a "vadulásra" bőven, olyan lényeket láthattunk ugyanis, hogy azok még a Tolkien-féle mesevilágba se nagyon férnének be.

Megjelenés tehát június 17-én, a támogatott platformok a Wii, a PC, a MAC, és a Nintendo DS.
1 hozzászólás

richie8

8 éve, 10 hónapja és 7 napja

Igazából a Spore a lehetőségek netovábbja. TPS, gyűjtőgetős, stratégia, űrszimulátor, a legsokoldalúbb játék amit valaha is készítettek.

válasz erre
Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljaM.O.R.P.H. profiljafbalintgy profiljaMonyo profiljamarco profilja