Jövőre ingyenes lesz a Champions Online

2010. október 26.
3.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Champions Online rajongok számára a mai napon örvendetes hír érkezett, ugyanis az Atari Inc.

és a Cryptic Studios hivatalosan is bejelentették, hogy 2011 első negyedévében ingyenessé válik a népszerű MMORPG. Természetesen megkötések is lesznek az költségmentesség miatt, például, ha jobb és erősebb cuccal akarjuk felvértezni hősünket, akkor el kell látogatnunk a játékbeli online üzletbe, ahol némi pénz ellenében komolyabb fegyverekre, illetve felszerelésekre tehetünk szert.

Az alkotásban a szuperhősöké a főszerep, a feladatunk adott, karakterünkkel meg kell mentenünk az univerzumot a gonosz zsarnokoktól. A Champions Online fiktív világában a bűnszervezetek befolyásosak és nagy hatalommal bírnak, a modern technológia segítségével akarják átvenni az irányítást a bolygó felett. Nem lesz egyszerű feladatunk, ugyanis a világűrből és a különböző dimenziókból érkező teremtményeknek is a bögyében vagyunk és le akarják igázni fajunkat. Hősünkkel meg kell állítanunk a sötét lényeket és a gazfickókat, ebben pedig segítségünkre lesznek mindenre elszánt szövetségeseink. Legfrissebb információink szerint a free to play modellen alapuló program zárt béta tesztje idén november 9-én veszi kezdetét.


Jövőre ingyenes lesz a Champions Online - 2. kép

3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 17 napja

Welar írta:
Gondoltam hogy nem lesz igazán ingyenes egy online játék szomorú smiley, pedig jópáran tudnánk értékelni.
minitranzakciós lessz a játék, tehát mint a league of legends is , szóval nem a játékmenetet befolyásoló dolgok kerülnek majd pénzbe hanem egyéb "raj" dolgok mint például skinek ,esetleg egyedi travelform-ok vagy egyebek.kacsintó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 22 napja

Nálam az ingyenes nem azt jelenti, ahogy ők gondolják. Magyarán szólva csak egy darabig tudod ingyenesen használni, mert utána már annyira gyenge lesz a hősöd, hogy mindenképpen fejleszteni kell.

válasz erre

Welar

14 éve, 7 hónapja és 23 napja

Gondoltam hogy nem lesz igazán ingyenes egy online játék szomorú smiley, pedig jópáran tudnánk értékelni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja