Játékszoftver-eladási toplista (2009. 8. hét)

2009. március 02.
2.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mennyit jelent az, hogy egy játék megjelenik magyarul? Íme itt az élő bizonyíték, hogy nagyon is sokat.

Bár a Fallout 3 angol kiadása sem teljesített átlagon alul, most a magyar verzió megjelenésével mind a PC-s, mind a multiplatform lista második helyére kúszott fel, ami kiemelkedő teljesítmény, főleg azért, mert még a World Of Warcraft utolsó kiegészítőjét is letaszította a trónról. Lássuk a medvét...

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 8. hét) - 2. kép


PC játékok (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. Fallout 3
3. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
4. F.E.A.R. 2: Project Origin
5. GTA 4

Első helyen ismételten a WoW újratöltő, itt meglepődni nem fogunk, viszont a második helyet birtokló Fallout 3 már a bevezetőben is ki lett emelve, kalapot emelni itt is illendő neki. A WoW kiegészítő egy hellyel hátrébb, de még mindig a listán ólálkodik, ugyanúgy, mint a nyitáskor hatalmas sikerrel berobbanó F.E.A.R. 2 is. Az utolsó helyet a mostanában babérokra törő GTA 4 birtokolja, szinte biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben még találkozni fogunk a nevével.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 8. hét) - 3. kép


Multiplatform (teljes ár):

1. World Of Warcraft Prepaid Card
2. Fallout 3
3. Guitar Hero III: Legends Of Rock
4. Killzone 2
5. World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King

A multiplatform lista ismét érdekesre sikeredett. Az első helyezettet már oda sem kéne írnunk, hogy kitaláljátok, a második résztvevő pedig az ismét cilinder-emelésre biztató Fallout 3, akit egy ismételt visszatérő, a Guitar Hero III, rocksztár szimulátor követ. A nagy produkció viszont most jön, hiszen a Killzone 2 jött, látott, és győzött. A Playstation 3-ra érkező FPS-t kollégám is kifejezetten pozitívan véleményezte, és csak a mi oldalunkon többen megjegyezték, hogy erre bizony befizetnek, lám-lám, itt az eredmény, hiszen a negyedik helyig tornázta fel magát, míg a WoW kiegészítője most csak az ötödik helyre elegendő eladásokat produkált.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 8. hét) - 4. kép


Multiplatform (olcsó kategória):

1. Need For Speed: ProStreet
2. World Of Warcraft
3. FIFA 08
4. World Of Warcraft: Burning Crusade
5. Crysis

Az olcsó kategóriában most nem történt akkora változás, szinte csak a résztvevők mozgolódtak, egyetlen új szereplő a harmadik helyen üldögélő FIFA 08. Kifejezetten erősödni csak a WoW alapjáték tudott, a Crysis pedig magabiztosan, és masszívan tartja a hátsó frontot, a szemből érkező támadásokért pedig a Need For Speed utolsó előtti része, a ProStreet felel.

Játékszoftver-eladási toplista (2009. 8. hét) - 5. kép


Multiplatform (legolcsóbb kategória):

1. Pokoli Szomszédok
2. Need For Speed: Underground
3. King Of The Road
4. FIFA 07
5. Medal Of Honor: Allied Assault Classic

A legolcsóbb kategória megint nem hagyott cserben minket, kezdésnek berobbant a Pokoli Szomszédok, másodikként helyezésén javítva a Need For Speed: Underground található, a kamionos őrület King Of The Road pedig megint nem bírt megmaradni az első ötön kívül, hogy a FIFA 07-ről ne is beszéljünk. A játszma egyetlen vesztese a múlt héten élvonalban található Medal Of Honor: Allied Assault volt, de megjelenési évét összehasonlítva a mostani helyezésével is előkelő teljesítménynek kiáltható ki.
1 hozzászólás

Wizard8

16 éve, 5 hónapja és 10 napja

hehe wow verhetetlenröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja