Hivatalosan is kukában landolt a zseb Devil May Cry?

2009. április 15.
1.7341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom egyik legnépszerűbb franchise-ának hordozható kivetülését utolérte a végzete.

Az évek óta türelmetlenül várt PlayStation Portable-ös Devil May Cry sohasem fogja meglátni a napvilágot, derült ki a Famitsu magazin legfrissebb számából. A mobilizált hack'n'slash epizódot még 2005-ben jelentették be, a Sony marokkonzoljának korai életciklusában, majd a totális sötétségbe burkolózott, se egy kép, se egy konkrét információ.

Azt persze nem tudjuk, hogy a Capcom mikor hozta meg a szomorú döntését, hiszen nem történt hivatalos bejelentés, a japán Famitsu magazin legfrissebb, e heti számában már nem volt látható a megjelenés előtt álló játékok listáján, lejjebb pedig egy kis lábjegyzetben olvasható a lesújtó kijelentés, a fejlesztését leállították.

Tegye fel a mancsát, aki még számított érkezésére? Nem sokan jelentkeznének, halvány reménysugarak pislákolták a hívők szívében, de erősen senki sem hitt érkezésében. Talán majd a sokat pletykált, második generációs PlayStation Portable-ön bepótolják a mulasztást, de ezen már biztosan nem fogják. Ég veled, zseb-Dante. Pedig milyen briliáns erősítése lett volna a sokat emlegetett, idei kemény felhozatalnak a MotorStorm, a Silent Hill, az Assassin's Creed és a LittleBigPlanet mellett.

A másik ilyen madárlátta cím a Gran Turismo Mobile, vele kapcsolatban viszont már sokkal biztatóbb a helyzet, sőt, talán az E3-on végre valóban megtörténik az áttörés és ellátják végső megjelenési dátummal a szintén évek óta köztudatban élő, ám a közönség szeme elől erősen eldugott mini Gran Turismo-t.
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 3 hónapja és 16 napja

Én mindig is reménykedtem, hogy kiadnak egy PSP-s DMC-t, dehát úgy látom ez csak álom marad. szomorú smiley Pedig simán lett volna rá kereslet is szerintem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja