Hardcore anyagok, Wii fanoknak

2008. október 02.
1.8401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A nem gyengén félresikerült E3-as Nintendo konferencia után most alaposan belehúztak a kiotóiak, hogy ne adjanak felületet az újabb támadásoknak.

Ezúttal több, hardcore játékosoknak szánt címet is bejelentettek, amelyek között az új Zelda és Mario epizódok ugyan nem kaptak helyet, mégis egy pofásnak látszó, a kemény magot célzó felhozatal lesz elérhető hamarosan. Satoru Iwata örömmel mutatta be őket, mi is ezt tesszük, fussuk át röviden, hogy mi várható.

Először is lesz nekünk egy régi klasszikusunk, a NES nagy retro box anyaga, a Punch Out!!, ezt követte a sorban a DS kalandjáték, az Another Code Wii verziójának bejelentése. Kapunk ezenfelül Dynasty Warriors-t, a KOEI-től, valamint az N64-es, kalsszikus rail shooter második része is érkezik, Sin & Punishment 2 címmel. Ezek hardcore anyagok, nem tömény casual áradat, erre vártak sokan és mégtöbben.

Japánban életre hívnak egy új kiadvány sorozatot, amely a Wii de Asobu Selection (Play on Wii Selection) névre hallgat és régebbi, Game Cube-os anyagokat foglal magában, amelyek újbóli kiadásra kerülnek a népszerű Wii konzolon. A Pikmin is köztük lesz. Mivel a konferencia Japánban zajlott, így nem minden esetben tértek ki a többi régióra, sajnos ezen címek esetében sem. Ha többet tundunk, jelentkezük velük ismét.
1 hozzászólás

Trishtan

16 éve, 10 hónapja és 18 napja

Another Code nagyon jó kalandmóka, a DS verzió tökéletesen játszható emulátorral, csak amikor a képernyőt kéne fújni az egyik logikai feladványnál, lesznek problémák röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja