Hamarosan érkezik az MSI legújabb CR500-as laptopja

2009. október 08.
4.3201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a patinás hírnevű Micro Star International újabb taggal készül kibővíteni a hordozható gépeinek kínálatát.

A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság a gyártó Classic szériájába tartozik, az üzletek kínálatában pedig MSI CR500 típusjelzéssel fog felbukkanni. A notebook mindössze 374 X 247 X 18-30mm-es méretekkel, valamint alig 2,48kg-os súllyal büszkélkedhet. A gép egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van ellátva, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már jól megszokott webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az MSI CR500 az nVidia MCP79MVL chipkészlete köré épül, és az Intel Core 2 Duo központi feldolgozók különböző változataival van felvértezve, amiket egy 4GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak (maximális kiépítésben). A képi megjelenítésért az nVidia GeForce 8200M G grafikus processzor felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250GB-tól 500GB-os tárolókapacitásig szerepelnek, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem. A laptop hálózati rendszerét egy integrált Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy 4 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MS PRO), egy ExpressCard slot, egy D-Sub VGA és egy HDMI, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített audiorendszer csatlakozói. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel látták el. Az új MSI CR500 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nincs információ.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Vagy az atom CPU, vagy a VGA, vagy az a fránya Vista, de mindig van valami kivetnivaló az ez időben megjelent notikban röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja