GDC 2009: The Legend Of Zelda: Spirit Tracks: Trailer

2009. március 27.
3.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo egyik ikonikus karaktere, Link hamarosan visszatér, Satoru Iwata a san francisco-i konferenciára időzítette a következő Zelda játék leleplezését, amely ismét hordozható formát ölt magára, ez még nem a milliók által áhított, nagy konzolos folytatás lesz.

A Phantom Hourglass játékmenetére és vizualitására hajazó Spirit Tracks-ben Link egy gőzössel szeli a vidéket, korábbi ladikjának nyomát sem látjuk már. Az első, konferencián készített képek után megjelent a a GDC-ne vetített trailer közlésre szánt verziója.

Mint arra előzőleg is kitértünk már, a Spirit Tracks-ben az alsó képernyőn zajlanak majd a történések, míg a felsőn a térképet szemlélhetjük, főellenfeles küzdelmeknél pedig a felső, kiegészíti az alsót, tehát egybeolvadnak, hogy nagyobb szeletet láthassunk az éppen zajló akcióból. Ilyen megoldással több esetben találkozhattak a masina tulajdonosai, más alkotások nyúzása közben, ez a kivitelezés az új, még idén érkező Zelda-ban is felbukkan időnként. Íme az eddig látott momentumok egyben, egy jó minőségű mozgóképbe sűrítve. Ezt a videót futtatták egyébként a beszámoló alatt is, a bejelentéskor leközölt fotók szintén ebből az anyagból származtak.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja