GDC 2009: Restaurant Empire II: Videón az étterem

2009. március 25.
4.2531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Enlight Software étterem menedzselős játéka a GDC-n is bemutatta magát egy trailer erejéig, hogy minden vállalkozó kedvű, jövőbeli étterem tulajdonosnak megindulhasson egy kicsit a nyáltermelése.

Az ismert és szeretett első rész folytatása egy kicsit kézenfekvő volt az Enlight műhelyéből, hiszen a nevük egy kissé megkopott mostanság, annak ellenére is, hogy valamikor milyen kiváló játékokkal árasztották el a társadalmat.

A Restaurant Empire II tulajdonképpen folytatja az első rész által megkezdett utat, így a második felvonásban is egy étterem tulajdonos mindennapjaiba pillanthatunk bele. A célunk az lesz, hogy kezdetben lepukkant és aprócska éttermünket (elviekben már cukrászdát és hasonló vendéglátóipari egységeket is üzemeltethetünk) a csúcsra tornásszuk fel.

Ennek érdekében szabadon formálhatjuk éttermünk külsejét, belsejét, sok-sok pénzt beleölve ezzel, ami a későbbiekben mind visszatérülhet, ha ügyesen állítjuk össze az étlapunkat, és vendégeinknek minden vágyát teljesítjük. Ha szeretnél egy kicsit közelebb kerülni a játékhoz, pillants bele a GDC 2009-en is bemutatott videóba, amit egy kicsit lejjebb megtalálsz. Jó étvágyat!

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 6 napja

jó játék

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja