Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka

2009. május 30.
1.7111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A japán óriás, a kiadói és fejlesztői feladatokat is ellátó Square Enix meglepő húzásokat tett az utóbbi időben.

Az Eidos Interactive felvásárlása, a tőlük szokatlan témájú (II. világháború) Order of War bejelentése mind-mind azt bizonyítják, hogy a cég komolyan gondolta azokat a kijelentéseit, melyek szerint meg szeretné erősíteni jelenlétét a nyugati piacokon. Ebbe a sorba illik a legfrissebb bejelentésük is, amelyet a küszöbön toporgó E3 alkalmából tettek: készül a Front Mission Evolved.

A név bizonyára sokaknak ismerős, hiszen a Front Mission széria elég szép sikereket ért el különféle konzolokon. A Front Mission epizódok több stílusban is képviseltették magukat, többségük körökre osztott, erősen taktikai szerepjáték volt, mellettük pedig akadt egy RTS és egy 2D-s shooter is. Ezekkel szemben - valószínűleg a rajongók hatalmas bánatára - az Evolved a TPS-ek táborát fogja gyarapítani. Másik érdekes húzás, hogy a fejlesztést a kaliforniai Double Helix stúdió végzi, akik ilyen felállásban eddig mindössze a Silent Hill: Homecomingot tették le az asztalra.

Az alapszituáció szerencsére nem változott, azaz ismét egy Wanzer pilótafülkéjébe pattanhatunk be, amely eszköz nem más, mint egy méretes mech. Sok információt nem hoztak nyilvánosságra az alkotásról, azokat valószínűleg a jövő heti E3-ra tartogatják. Azt viszont már tudjuk, hogy milyen platformokra tervezik elkészíteni a produktumot, és ebben a felsorolásban is akad egy kisebbfajta szenzáció, ugyanis a PS3 és az Xbox 360 mellett PC-n is lehetőségünk lesz belevetni magunkat a csatározásba.

Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka - 2. kép


Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka - 3. kép


Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka - 4. kép


Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka - 5. kép


Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka - 6. kép


Front Mission Evolved: Bejelentve a Square Enix legújabb játéka - 7. kép

nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja