FIFA 10: Megérkezett a demó

2009. szeptember 11.
3.5071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden idők egyik legsikeresebb és egyben legismertebb focis játéka, a FIFA széria, ismét elérkezett egy újabb mérföldkőhöz.

Tavaly ugyan már biztosan tudtuk, hogy az idei esztendő borongós őszi napjait az új FIFA betöltésével fogjuk eltölteni, mégis valamiért komolyan örömteli pillanat minden egyes darab megérkezése. Hogy miért, arra nehéz megmondani a választ, mindenesetre a kíváncsiság, a megújulás kérdése, és maga a tudat, hogy ismét egy új FIFA játék települ a gépünkre, izgalommal tölti el a játékosok többségét.

Ez az izgalmas pillanat pedig a mai napon megérkezett a játékosokhoz. Igaz, nem a végleges verziója érkezett még meg a FIFA 10-nek, arra sajnos várnia kell minden fanatikusnak, de a kipróbálható verzióját már bizony mindenki, akit érdekel a játék, feltelepítheti, játszhatja, kipróbálhatja. Mindezt természetesen teljesen ingyen, így ha nem zavar az angol nyelv, és szeretnéd még a mai napon belevetni magadat a FIFA legújabb évadjába, akkor kattints az alábbi linkre, és töltsd le a közel 1 GB-os demót.

FIFA 10 demó
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 18 napja

a leges leges leg rosszabb része.meglepődött smileyröhögő smileymeglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 18 napja

nekem tetszik szerintem ez a legjobb része.

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 20 napja

nyelvnyújtó smileyLe kell tölteni

válasz erre
FIFA 10
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja