Felbukkant a GTX 960 referenciamodellje

2015. január 14.
1.8041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az NVIDIA kapcsán leginkább a GTX 960 körül forog mostanság a világ, ám a kezdeti reménykedő hírek után sokakat lelombozott a 2GB GDDR5 memória, hiszen viszonylag nagy esély volt arra, hogy a GTX 970-hez és GTX 980-hoz hasonlóan alapból 4GB memóriát kap majd a kártya.

Ettől függetlenül hamarosan érkezik az új kártya, így pedig egyre több részletet ismerhetünk meg róla. Nemrég például a referenciamodell bukkant fel, mely kifejezetten hasonlít a korábbi generáció 60-as tagjára, vagyis a GTX 760-ra.

A január 22-én érkező újdonság kapcsán egyébként pozitív hírekről is be tudunk számolni, hiszen egyre több helyről hallani, hogy a kezdeti 2GB-os modellek után némi késéssel érkeznek majd a 4GB memóriával szerelt kártyák, melyek re a kezdetekben számítottunk. A következő napokra még néhány megjelenés előtti szivárogtatást várhatunk, 8 nap múlva pedig egy adag hivatalos bejelentést olvashattok majd oldalunkon.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ha most kellene videokártyát vennem, nagyon elgondolkoznék, hogy érdemes e még 2gb-al venni. Nyilván pénz beszél, de érdemes távlatokban gondolkodni.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

referencia is jo ha nincs sok venti a hazban ez legalabb kifele tolja a levegőt.

válasz erre

WarriorAutobot

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nem rossz.
Bár most inkább a konzolok érdekelnek jobban és nem is igazán tudom fejleszteni a laptopon. Viszont amire használom arra tökéletes. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja