Február végén jönnek újabb részletek az AMD új grafikus kártyáiról

2017. február 18.
3.8771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az AMD idén nagyon forgalmas évre számíthat, hiszen 2017-ben nem csak az új grafikus kártyákra kell koncentrálniuk, hanem a processzorok piacán is komoly versenybe vannak, így egy-egy rendezvényen mindkét irányt promotálni kell.

Február 28-án tartanak egy bemutatót Capsaicin & Cream néven, melyet elvileg élőben is lehet majd online követni, nemrég pedig elárulták, hogy bizony az új grafikus kártyákról is szó lesz majd. Egészen pontosan azt vetítették előre, hogy a nyáron érkező RX 500-as szériáról is elhintenek majd néhány dolgot, de vélhetően a Ryzen processzorok rajtjáról sem maradunk információk nélkül.

Az új "Vega" platformra épülő grafikus kártyákról eddig nagyon keveset tudni, a CES alkalmával már összeállítottak egy Ryzen-Vega konfigurációt, mely remek játékélményt kínált, de részleteket nem tudtunk meg róla. Valószínűleg idén is találkozhatunk majd régebbi platformokból átvett, átnevezett modellekkel, de a HBM 2-es memóriaszabvány is előtérbe kerül, illetve a csúcskategóriában is szeretné megmutatni a vállalat, hogy mire képes a Vega architektúra.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

A processzorokban jobban hiszek, videokártyákban szerintem maradnék az nvidia-nál, kivéve persze, ha sokkal olcsóbb, de legalább olyan jó az AMD kártyája.

válasz erre

ValaMalDoran

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

VaPe írta:
A procik és a kártyák is érdekelnek, remélem írtok majd róluk!
Nem fognak, a fogtündér megtiltottamosolygó smiley

válasz erre

kylx

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nnnno, eljön az AMD éve?

válasz erre

VaPe

7 éve, 9 hónapja és 12 napja

A procik és a kártyák is érdekelnek, remélem írtok majd róluk!

válasz erre

zender

7 éve, 9 hónapja és 13 napja

Na erre kíváncsi leszek!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja