Fallout: New Vegas: Ősszel érkezik a játék, befutott az első trailer

2010. február 04.
2.3371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fallout: New Vegas bejelentésére még tavaly áprilisban került sor, mint a Bethesda és az Obsidian soron következő Fallout játéka, ám a leleplezést követően hosszú hónapokig óriási csend övezte a sokak által várt alkotást, amelyről néhány héttel ezelőtt kaptunk ismét biztató jeleket.

Első körben befutott némi információ a játékról, amelynek igazságtartalmát a mai napig meg lehet cáfolni, ám bizakodásra adott okot, hogy szinte rögtön a forrás nélküli infók napvilágra kerülése után az illetékesek hivatalos közleményben adták tudtunkra, hogy februárban megtörténik a nagy leleplezés.

Nos, hogy jelenleg arról beszélhetünk-e, azt nem tudni, mivel az Obsidian szerint hamarosan egy meg nem nevezett magazin fog ódákat zengeni a készülő Fallout játékról, aminek a mai napon kitudódott a megjelenési időpontja, amelyet a mögöttesek az idei őszre céloztak be, méghozzá a megszokott platform-triumvirátusra (PC, Xbox 360, PlayStation 3). Sajnos pontosabbat ezzel kapcsolatban nem kaptunk, viszont a bejelentés mellé befutott a Fallout: New Vegas első teaser trailere, amely a program hangulatát kívánja prezentálni számunkra, és célját példátlanul elérte, hiszen ezen a téren minden ötös. Bizakodásra ad okot ezen kívül, hogy az Obsidian roppant lelkes a játékkal kapcsolatban, elmondták ugyanis a várakozó fanatikusoknak, hogy a Fallout: New Vegas duzzadni fog az akciótól, a humortól, és méltóképpen adja majd vissza a legendás sorozat poszt-apokaliptikus hangulatát. Ha mindezt megemésztettük, nézzük meg a bemutatkozó teaser trailert. Csalódás kizárva! Várjuk a továbbiakat!

#tv#
Fallout: New Vegas bejelentésére még tavaly áprilisban került sor, mint a Bethesda és az Obsidian soron következő Fallout játéka, ám a leleplezést követően hosszú hónapokig óriási csend övezte a sokak által várt alkotást, amelyről néhány héttel ezelőtt kaptunk ismét biztató jeleket.'>
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 7 napja

meggyozo

válasz erre

marco

15 éve, 5 hónapja és 7 napja

Hmmmm... Meggyőző!meglepett smiley

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja