Érkezik a The Last Remnant PC-re is

2008. július 20.
4.2581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Szívet melengető hír szállingózott el hozzánk a mai békés reggelen.

Kicsit még mindig a hatása alatt tart, és roppant megtisztelőnek érzem, hogy én oszthatom meg Veletek az örömhírt: PC-re is készül a The Last Remnant. Az arcon szétterülő elégedett mosoly indokolt, hiszen nem mindennap jelenthet be az ember egy Square Enix alkotást, személyi számítógépre meg főleg nem. A legendás japán fejlesztőcsapat PC-s rajongói tehát megkezdhetik a hét napon át tartó bulit, a Final Fantasy XI után a Squre Enix ismét bevilágítja fényével a platformot.

A játék - a Square Enix-től megszokott módon - egy szerepjátéknak készül. Egy elszánt csapatot vezethetünk keresztül a kalandokon. A harcrendszer hasonlóként fog kinézni, mint a Shenmue, Dark Cloud, Kingdom Hearts II, vagy a God of War című alkotásokban. Bár ezek a nevek nekem semmit sem mondanak (roppantmód restellem magam érte), de biztos jó lesz. Az biztos, hogy grandiózus csatákra számíthatunk, maximum 70 ellenféllel egyszerre, és fontos tényező lesz embereink morálja, amely a harcban nyújtott teljesítményüket döntően befolyásolja.

A sztori egy kitalált világban bontakozik ki. Négy faj éldegél egymás mellett, az emberi Mitras, a halszerű Yamas, a kisméretű hüllő Qsitis, és a Sovannis, akik 4 karú macskaemberek. A történet középpontjában a "remnantok" találhatóak, amelyek nagy erejű, misztikus varázstárgyak, számos formában és méretben.

A megjelenés időpontját egyelőre sűrű titok övezi.
3 hozzászólás

Dru

17 éve, 18 napja

Most már csak nem bírtam magammal a "kritikák" hatásáramosolygó smiley, és utánanéztem ezeknek a játékoknak. Megnyugtatott, hogy sose rendelkeztem olyan géptípusokkal, amelyeken ezek megjelentek, ez persze nem kizáró ok, de ritkán szoktam emulátorokkal buherálni egy-egy konzolos címet, amikor amúgyis annyi jó játék van PC-re.

Pedig valóban ez a 4 játék volt példaként felsorolva, hacsak nem veszett el az olvasás skillem. Ezek szerint más sem ismeri őket? röhögő smiley

A hírben szereplő játékot sem várom egyáltalán, csak próbáltam magam beleélni azok lelkivilágába, akik igen, és úgy prezentálni a hírt. Biztos tök jó lesz, talán még ki is fogom próbálni, de az ilyen játékokat nem nekem találták ki. Az FF7-tel és 8-al is próbálkoztam anno, de rövid időn belül sikítva menekültem vissza a Baldur's Gate-hez és Fallouthoz. mosolygó smiley

válasz erre

Trishtan

17 éve, 18 napja

Shenmue, Dark Cloud, Kingdom Hearts II, vagy a God of War című alkotások nem ismerete miatt 20 fekvőtámaszt kéretik csinálni.

A 4 játéknak nagyon nincs köze még stílusban sem egymáshoz...


Jah, kérnénk egy kis Lost Odessey-t pc-re röhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 18 napja

Ez a Square Enix gallyra bedilizett! meglepődött smiley
Final Fantasy XIII Xbox 360? The Last Remnant PC-re? Az eszem megáll!
Megyek elvégzek egy gyászszertartást!
Örülök srácok, hogy örültök, nem a PC-sekkel van bajom, mielőtt még hegyes kövekkel kezdenétek masszívan kínálgatni, csak ezt a politikát már nem tudom hova tenni.
Kész vagyok! röhögő smiley
Kedves kolléga, a Shenmue-t kéretik azonnali hatállyal bepótolni. kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja