Emporea: Készülőben az új online böngészőjáték

2010. április 23.
4.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi székhelyű Bigpoint kiadó egy újabb, ingyenes online fantasy-stratégia játékkal rukkolt elő, pontosabban szólva csak rukkolt volna elő, ugyanis az Emporea névre keresztelt alkotás a cég egyéb szoftvereihez hasonlóan jelenleg még csak "félkész" állapotban van.

Bár a produktum még messze nincs kész, a fejlesztésével megbízott csapat nem fukarkodik leendő "gyermekük" képességinek dicséretével, és ha hinni lehet - valószínűleg kissé elfogult - szavaiknak, akkor lélegzetelállító grafikát, rendkívül egyszerű irányítás rendszert, és egy teljesen új, minden képzeletet felül múló univerzumot kapunk majd, türelmes várakozásunkért cserébe.

Mindez, bár szép és jó, egyelőre még csak a jövő zenéje, mert bár a szoftver sikerrel szerepelt, a zártkörű béta tesztelési fázison, kiszivárogtak olyan belső információk, hogy az alkotók még messze nincsenek megelégedve a játék kódjának optimalizálásával ezért egyelőre még szó sincs a Bigpoint berkein belül a produktum végleges verziójának kiadási dátumáról.

Nyilván sokan kíváncsiak rá, hogy milyen univerzum is az amit a kiadó fejlesztői nem győznek méltatni. Lássuk akkor mire is számíthatunk nagyjából majd a jövőben, ha a játék végre eléri a kiadás időpontját.Az Emporea fantasy világának népe különleges misztikus lényekből áll, vannak köztük elfek, törpék, orkok és időnként felbukkannak a színen a minden egyéb faj fölött álló halhatatlanok is.
A cél az, hogy minden fordulóban győztesként kerüljünk ki a többi játékos közül, vagy a saját szövetségünket a célegyenesbe juttassuk, miközben számos választási lehetőségünk adódik, hogy hogyan, milyen módon is szeretnénk célba érni. Lehetünk békés diplomaták, akik ravasz üzletek és katonai szövetségek megkötésének révén érhetjük el célunkat, a mind több és több hatalom elérését. Természetesen lehetünk dicső hadvezérek is, és így saját seregeink erejére és stratégia képességeinkre támaszkodva is kivívhatjuk, hogy befolyásos személy válhasson belőlünk Emporera földjén.
Magában a játékban 48 darab 3D-s épület, 28 katonai egység, 30 varázsige és több mint 100 féle kutatás közül választhatunk. A reguláris egységek és a katonai csapatok mellett hősök is a rendelkezésünkre állnak majd akik segítségével magasabb szintre léphetünk és hatékonyabban felfegyverkezhetünk. Világonként 20000 felhasználó társunkkal játszhatunk egyszerre, tehát ha belegondolunk, ennek függvényében akár gigantikus méretű, rendkívül összetett csaták is kibontakozhatnak majd.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja