Egy-egy videó a frissen bejelentett Everquest kiegészítőkhöz

2008. augusztus 18.
2.4961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Tegnap ért véget a 2008-as Fan Faire Las Vegasban, amely a Sony Online Entertainment alkotásainak szentelt játékshow és összejövetel.

Számos érdekes dolog történt a rendezvényen, a legemlékezetesebb közülük mindenképpen az Everquest: Seeds of Destruction és az Everquest II: The Shadow Odyssey bejelentése volt. Mindkét játék kiegészítő lesz, az előbbi a széria első epizódját, míg az utóbbi a második részt tölti fel friss tartalmakkal. A témához kapcsolódó lelkendező írásunkat megtalálhatjátok a vasárnapi híradag között.

Újabb információt azóta nem kottyintottak el a fejlesztők, viszont megdobták a rajongókat, és rajtuk keresztül a világháló népét egy-egy rövid trailerrel, amelyek csillapíthatják a játékokra való éhségünket. A videók egyenként másfél másodpercben mutatnak képeket, jeleneteket a készülő alkotásokból, megtekintésük Everquest fanoknak erősen javallott.

Az idősebbeknek való tiszteletadás miatt a felső Game Channel Online TV logó rejti a Seeds of Destruction bemutatkozó kisfilmjét. Ebből már nem is bonyolult feladat kitalálni, hogy az alsóra kattintva indul el a The Shadow Odyssey-ben debütáló területeket prezentáló mozgókép. Előbbi produktumot október 21-től, míg az utóbbit november 18-tól lesz érdemes elkezdeni keresni a boltokban.
#tv#
#tv2#
nincs még hozzászólás

Everquest
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja