Dynasty Warriors 6: Új screenshotok érkeztek

2008. október 22.
2.4591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Xbox 360 és PS3 tulajdonosok most forduljanak el, ők már valószínű kijátszották a Dynasty Warriors hatodik részét, aminek a PC-s verziója még csak november közepén fog napvilágot látni.

Erről a portolásról kaptunk most kemény három darab screenshotot, amit nagy örömmel át is adnék nektek. Tulajdonképpen újdonságokat nem várunk a produkciótól a konzolos verziókhoz képest, inkább örüljünk neki, hogy megjelenik a mi platformunkra is. Bár azt tudjuk, hogy a PS2-es verzió is csak most fog érkezni és ott lesznek különféle extrák, csak reménykedni tudunk, hogy ezek a személyi számítógépre készülő verziót is érinteni fogják.

Kollégám a múltkoriakban már írt több ízben is a játékról, ami a valamikori Kínába repít vissza minket egy kis harcra, ami itt sokszor nevezhető tömegverekedésnek is. A képeket elnézegetve örömmel mondhatom azt, hogy a grafika tündököl, persze kinek mi, valaki irtózik ettől a grafikai megoldástól, nekem kifejezetten tetszik. Ha netán felkeltették a képek az érdeklődésedet a produktum iránt, ne legyél lusta visszakeresgélni és letölteni az ingyenes demót, majd novembertől rástartolni a teljes verzióra.


Dynasty Warriors 6: Új screenshotok érkeztek - 2. kép


Dynasty Warriors 6: Új screenshotok érkeztek - 3. kép


Dynasty Warriors 6: Új screenshotok érkeztek - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve,

lehetne több kép is.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profiljaManiac profilja