Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról

2009. június 16.
4.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei év egyik legnagyobb RPG durranása kétség kívül a BioWare "vissza a gyökerekhez" játéka, a Dragon Age: Origins lesz.

A kis hazánkban valószínűleg Dragon Age: Vérvonalak néven boltokba kerülő játék (talán magyar felirat is lesz?) elviekben a komor ősszel fog megérkezni, méghozzá októberben, hogy elvarázsoljon minket egy véres, de annál izgalmasabb fantáziavilágba. A produktumról az illetékesek ma közkézre bocsájtottak néhány friss képet, amelyek ugyan nem a in-game felvételek, de roppant hangulatosak, ezért ezeket most nektek is bemutatjuk.

A Dragon Age betöltése után hat faj közül választhatunk majd, melyek közül mindegyik saját kis történettel fog rendelkezni, így tehát minimum hatszoros végigjátszást érhet meg a játék, de ez a szám még növekedhet, ha figyelembe vesszük azt is, hogy a befejezések száma sem egyenlő az egyel. A hat faj (Dalish Elf, City Elf, Dwarf Commoner, Dwarf Noble, Mage, Human Noble) természetesen nem csak történetükben, hanem tulajdonságaikban is különbözni fog egymástól, de a cél mindegyik esetében ugyanaz lesz: Megmenteni a világot!

A játék érkezik októberben, addig is pillantsatok rá a frissen befutott képekre, bővebb információért és látnivalókért pedig bátran keressetek vissza oldalunkon, hiszen több ízben is szóba hoztuk már a Dragon Age: Origins-t.


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 2. kép


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 3. kép


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 4. kép


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 5. kép


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 6. kép


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 7. kép


Dragon Age: Origins: Újabb képek a játékról - 8. kép

Dragon Age: Origins lesz.'>
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja