Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz

2010. május 30.
3.0891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Defense Grid: The Awakening a Hidden Path Entertainment terméke, amely PC-re 2008 utolsó hónapjában, míg Xbox 360-ra 2009 végén látott napvilágot.

Jelenleg az egyik legjobbnak számít a tower defense stílusú játékok között, és tudják ezt a fejlesztők is, akik nem voltak restek összedobni egy DLC-t, amely a következő hónapban válik elérhetővé. A bővítmény a Resurgence nevet kapta, ami pontosan megegyezik a Modern Warfare 2 második DLC-jének címével. További hasonlóság, hogy a Defense Grid-féle Resurgence is egy map pack lesz, azaz új térképeket fog hozzáadni a produktumhoz. A helyzet azonban nem olyan kristálytiszta, amilyennek tűnik, ugyanis a csapat csavart egy nagyot a dolgok jól bevált menetén.

Ugyanis nem csupán 1 darab csomagot adnak ki, hanem rögtön 4-et, amelyek mindegyike 2-2 pályát fog tartalmazni. Egymáshoz képest egy hetes csúszásokkal jelennek meg, a Map Pack 1 június 2-án érkezik, a továbbiak pedig ennek megfelelően 9-én, 16-án és 23-án. Darabjáért 99 centet (80 MS pontot) fognak elkérni, amely még bőven vállalható, és nem érződik lehúzásnak. A terepekhez jár egy kampány mód, 4 challenge mód és új achievmentek. A pályákat megtekinthetitek a lenti galériában, az első kettő kép az első pakkhoz tartozik, a második kettő a második pakkhoz, és így tovább.

Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 2. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 3. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 4. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 5. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 6. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 7. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 8. kép


Defense Grid. The Awakening: Júniusban DLC érkezik a játékhoz - 9. kép

1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 1 hónapja és 4 napja

Szerintem nem olyan ördöngősen bonyolult pályák vannak benne első látásból. Nem lehetett olyan nehéz megcsinálni mint a cod6-ét.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja