Darkfall nyílt béta és gameplay videó

2008. augusztus 31.
2.9981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Megéri manapság MMO-t fejleszteni.

Ez az oka annak, hogy hetente bukkannak fel az újabbak, amelyek igyekeznek magukat beírni a játékosok tudatába. A piac szereplőinek egyre nehezebb dolga van, hiszen a megfelelő marketing nélkül könnyen elfeledkezhetnek a tömegek a termékükről. Itt van például a Darkfall című alkotás, amelyről szerény személyem még semmit sem hallott, annak ellenére, hogy már a bétateszteknél járnak.

Ennek örömére a fejlesztő team, az Aventurine SA, kiadott egy hosszú trailert, amelyben 100%-ig játékbeli elemeket mutogatnak, ahogy erre fel is hívják a figyelmünket a videó elején. A látottak engem nem igazán győztek meg a Darkfall nagyszerűségéről, de élőben biztosan másmilyen élményt nyújt. A változatossággal legalább nincs gond, ugyanis számtalan terepen való bandázásnak lehetünk tanúi. Egyszer mindenképpen érdemes végigülni, már csak azért is, hogy hátha meghozza a kedvet a béta kipróbálásához.

A készítők ugyanis nyílt bétát hirdettek, amelyre bárki jelentkezhet, aki regisztrálva van a játék fórumába, amelyet itt találhattok. A béta kipróbálásához pedig ezt a formot kéretik kitölteni.

A tervek szerint az alkotás még idén napvilágot lát, szurkolunk, hogy képesek legyenek tartani a maguk által szabott határidőt.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja