CSI: Deadly Intent: Launch trailer

2009. október 28.
3.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napokon belül megérkezik a CSI játékok - avagy adaptációk - legújabb darabja, amelyet Deadly Intent alcímmel kell keresnünk majd a boltok polcain.

Az illetékesek pedig a közeli megjelenési dátum örömére napvilágra hozták a program launch trailerét, hogy az utolsó hajrá előtt egy kicsit összefoglalja nekünk, vajon mi és milyen kalandok várnak ránk az alkotás betöltése után. Aki ismeri a televíziós sorozatot, nyilván már kívülről fújja, hogy gyilkosságok, nyomozás, majd nyomozás és ismét gyilkosságok a felállás, tehát lövöldözésre, életmentő műtétekre, valamint harci kombókra ismét nem kell számítanunk.

Egyrészt mivel a program leginkább a kalandjáték kategóriájában kapott helyet, aminek hatására a helyszínek felkutatása, a nyomszerzés, valamint azok kiértékelése lesz a célunk, mint ahogyan az kiderül az alábbi látnivalóból is. A Deadly Intent történetét egyébként az eredeti sorozat brigádja írta meg, de látványosabb változások is tetten érhetőek lesznek benne, például az új grafikus motor, aminek hála sokkal részletesebb ábrázolást tudtak létrehozni a programozók, de leginkább az effektekre erősítettek rá.

Az eredeti televízióban látott szériával egyébiránt további hasonlóság lesz még néhány szinkron alkalmazása, így például Ray Langston (Laurence Fishburne) Riley Adams (Lauren Lee Smith) hangja is helyet kapott a játékban, amely a Nintendo két jelenleg aktív konzoljára, és PC-re érkezik meg hamarosan. Ha kíváncsi vagy a hozzá kapcsolódó utolsó trailerre, akkor csak kattints a lejátszás gombra.

#tv#
1 hozzászólás

valko2

15 éve, 7 hónapja és 27 napja

nekem az trailerből azok a kis 5szögek erősen hasonlítanak az Assassin's Creed 2 ben látottara, de a nyomzós játékokat szeretem, szóval azért kipróbálom

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja