Computex 2009: AGP-s Radeon HD 4670 a PowerColor-tól

2009. június 04.
2.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Korábban már beszámoltunk a Gigabyte Technology AGP foglalatba tervezett Gigabyte HD 4650 grafikus kártyájáról, de a Computex-en a kiváló videokártyáiról ismert PowerColor is elmondta, hogy felmérésük szerint még napjainkban is meglepően nagy az érdeklődés az AGP-s termékek iránt.

A rendezvényen a cég bejelentette, hogy az ATI Radeon HD 4600-as sorozatú gyorsítókat ezentúl AGP-s változatba is gyártani fogja. A széria első tagjának számító PowerColor HD 4670 AGP PCS gyorsítót az érdeklődők már meg is tekinthették az újdonságok között.

A frissen bemutatott videokártya hűtéséről, a HD 4770 PCS grafikus kártyánál már megismert Arctic Cooling hűtőrendszer gondoskodik. A PowerColor HD 4670 AGP PCS grafikus feldolgozójának sebességét 750MHz-re hangolták be, az 1GB RAM-al ellátott GDDR3 memóriarendszer pedig 800MHz-es teljesítményen üzemel. A videokártya hátulján egy DVI, egy D-Sub, és egy TV kimenet lett elhelyezve. A PowerColor HD 4670 AGP PCS a működéshez szükséges plusz energiát egy hagyományos Molex tápcsatlakozón keresztül kapja. A kiállított újdonság várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a boltok polcain, de az áráról egyelőre nincs információ.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
Computex 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaMarduk profiljamarco profiljaRobi022 profilja