Bobby Kotick és John Riccitiello: A két milliomos fő honcho

2009. augusztus 12.
2.2171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Forbes nyilvánosságra hozta a világ két legnagyobb játékkiadója, az Activision és az Electronic Arts legfelsőbb vezetőinek, Bobby Kotick-nak és John Riccitiello-nak az éves fizetéseit.

Tavaly egyikük sem éhezett, ez már egészen biztos. A két nagy rivális fejlesztő és egyben kiadó ádáz küzdelmet vív egymás ellen, több azonos fronton is egy időben, de hogy ki a jobb, az eddig nem volt vitás a felmutatott számok alapján.

Az Activision egyelőre nem csak minden egyébben jár az Electronic Arts előtt, de annak vezetője, Bobby Kotick is jócskán többet keresett bárkinél ebben az iparban. Az ő tavalyi fizetése búnuszokkal és egyéb juttatásokkal együtt cakkumpakkli gyakorlatilag elérte a tizenötmillió amerikai Dollárt. Az Electronic Arts fejesének, John Riccitiello-nak kevesebb anyagi hála jutott a cégtől, de neki is bőven volt mit a tejbe aprítania, az ő fizetése az idei évben hatmillió Dollárra rúg, amit ha felszoroztok nagyjából kétszázzal, megkapjátok a Forintosított megfelelőjét. Ahogy egy számomra kedves Euro-Rap kiválóság, Michael Ameer megénekelte: "Diamonds and pearls, a world full of girls...", na, erről szól a két úriember világa, már ha jól élnek pénzükből.

Bobby Kotick

Bobby Kotick és John Riccitiello: A két milliomos fő honcho - 2. kép


John Riccitiello

Bobby Kotick és John Riccitiello: A két milliomos fő honcho - 3. kép



nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja