BlazBlue: Calamity Trigger: Érkezik PC-re is?

2009. november 14.
3.5021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Július elején csoda történt, ugyanis hosszú-hosszú kínkeserves esztendők után végre személyi számítógépekre is befutott egy top kategóriás verekedős játék, a Street Fighter IV.

Mivel elég korrekt eredményeket ért el a pénztáraknál is, a stílus rajongói reménykedni kezdtek, hogy más kiadók is követik a Capcom példáját, és megajándékozzák egy-két bunyós alkotással a PC-s társadalmat. Egyelőre ennek nem mutatkoznak jelei, ám a Big Download portál értesülései szerint ez könnyedén változhat a közeljövőben.

A hivatalos megerősítésre, esetleg cáfolatra még várnunk kell, tehát a következő sorokat egyelőre a pletyka kategóriába illesszétek be. A Midway Europe romjain létrejövő Tradewest Games bázisáról olyan hírek jutottak el a már említett site íróihoz, hogy a kiadó 2010-ben szeretné kibocsátani a Távol-Keleten kult státusszal rendelkező BlazBlue: Calamity Trigger PC-s portját. A 2D-s, tipikus japán stílusban képernyőre álmodott produktum az Arc System Works dolgozóinak tehetségét dicséri. A cég neve felénk nem túl ismert, de hozzájuk köthető a nagyszerű Guilty Gear sorozat, amelynek 1-2 epizódja még PC-re is megjelent. A BlazBlue: Calamity Trigger már elérhető pénzbedobós arcade gépeken, Xbox 360-on és PS3-on, míg a PSP-s kivetülése februárban érkezik. Reménykedjünk, hogy egy meglepetéssel, a PC-s verzióval karöltve. Várjuk a további infókat.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 12 napja

Nagyon állat kacsintó smiley

Ajánlom mindenkinek, hogy szerezze be, én már javában benne vagyok a gyakorlásban V-13- -al (Nu). röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja