Black Prophecy debütáló trailer

2008. július 19.
3.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az E3-as dömping befejezése után került ki a világhálóra egy újabb videó, amely először mutatja be mozgásban az adott játékot.

A trailerhez tartozó alkotás neve Black Prophecy, és a változatosság kedvéért ismét egy MMO. Valamelyest jobb lesz a szánk íze, miután kiderül, hogy ezúttal nem egy szerepjátékkal, hanem egy űrcsatákra kihegyezett akciójátékkal állunk szemben. A fejlesztőcsapat a hannoveri Reakktor, a 10Tacle Studios egyik belső csapata, és az ő kezükhöz tapad a gyorsan feledésbe merült Neocron MMORPG, illetve ennek folytatása.

A Black Prophecy alapszituja nem éppen elkápráztató. A 26. században járunk, az emberiség már bejárta az egész galaxist, és számos bolygót népesített be. Azonban csak a kolóniák kis hányada van a humánok fennhatósága alatt. Az igazi fejesek a kibernetikusan feltápolt Tyi, és a biogenetikával tökéletesített Genides fajok, akik az emberek kísérletező kedvének eredményei. Mindketten - természetesen - a teljes emberi faj feletti uralomért küzdenek.

Egy szép napon aztán megjelenik a szokásos idegen faj, akik nagyon morcosak mindenkire, és akiket most Restorersnek neveztek el. A két vezető emberi oldalhoz csatlakozhatunk, hogy kiderítsük honnan jöttek az alienek, és miért viselkednek ilyen csúnyán.

A játék folyamatos, valós idejú akciót, számos modullal módosítható hajókat, és gigantikus, klánok közötti csatákat ígér. Akinek felkeltette az érdeklődését, az jelentkezhet a hivatalos honlapon a hamarosan rajtoló zárt béta tesztelésére.

Black Prophecy debütáló trailer - 2. kép


Black Prophecy debütáló trailer - 3. kép


#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
petrovicsz profilja