Bejelentve az A Farewell to Dragons szerepjáték

2009. június 18.
5.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szerepjátékot fejleszteni eléggé öngyilkos választás egy kis fejlesztőcsapatnak, persze láttunk már csodákat, de a többség sajnos mind elvérzik, annak ellenére is, hogy némelyek hoznak magukkal egyedi ötleteket is.

Az Arise / KranX Productions által bejelentett friss alkotás, az A Farewell to Dragons is hasonló cipőben jár, bár itt nem találkozunk forradalmi megoldásokkal, jó ötletekkel viszont annál inkább. A játék nem a klasszikus fantasy szerepjátékok vonalán halad, de természetesen ezek a jellegzetességek is megtalálhatóak benne, a különbség csak annyi, hogy itt egy nagy adag sci-fi behatást is el kell majd viselnünk.

Az alkotást egyébiránt olyan híres orosz sci-fi írók művei ihlették, mint Sergey Lukyanenko vagy Nikolay Perumov, főhősünk pedig a Victor névre fog hallgatni, aki megtanulja majd a mágia mind a négy összetevőjét, és a mi segítségünkkel fogja bevégezni végzetét, azonban, hogy ez pontosan mi lesz, sajnos még nem tudjuk.

Az illetékesek az akció RPG kategóriában helyezték el az A Farewell to Dragons-t, amely a tervek szerint még az idei év harmadik pénzügyi negyedévében fog megérkezni, tehát nagyjából az őszi ciklusban, kizárólag PC-re. Várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 22 napja

nem tudod mjenmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja