Bejelentve a Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War

2010. július 09.
2.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War egy új, innovatív, körökre osztott stratégiajáték.

A matériában a karthágói hadsereg parancsnoka bőrébe bújhatunk és harcolhatunk a Római Köztársaság ellen szárazföldön és tengeren is. A program változatos és kellemes zenét, intuitív körökre osztott játékmenetet és izgalmas történetet foglal magába. Emellett a diplomáciára, a stratégiára és a taktikai akciókra fókuszál az ősi Földközi-tenger világában játszódó történet.

A termék a Matrix Games kiadásában készül és a Forced March fejlesztőbrigádja munkálkodik rajta. "Már, amikor az első képeket megláttam a játékról, úgy gondoltam, hogy ez a projekt egy főnyeremény. Az alkotás kezelőfelülete is remekül átlátható és az irányítás is el lett találva. Amikor kipróbáltam a szoftvert, nagyon tetszett maga a játékmenet is és még sosem játszottam ezelőtt ilyen remek produktummal. Remélem, hogy a stratégiajátékok rajongói is ezen a véleményen lesznek, miután kipróbálták a készterméket" -nyilatkozta David Heath, a Matrix Games operációs igazgatója. A Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War-ban virtuális kártyák állnak a felhasználók rendelkezésére, amelyek különféle eseményeket szimulálnak, mint például politikai befolyást, speciális harci taktikákat, lázadást és a többi. A kiadó egyelőre nem tett közzé pontos megjelenési dátumot, de előreláthatólag még idén kibocsájtja a történelmi témájú programot.


Bejelentve a Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War  - 2. képBejelentve a Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War  - 3. képBejelentve a Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War  - 4. képBejelentve a Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War  - 5. képBejelentve a Hannibal: Rome and Carthage in the Second Punic War  - 6. kép

1 hozzászólás

Tibit

11 éve, 2 hónapja és 10 napja

A saját játékja ellen jóhogy nem nyílatkozik! A nyilatkozat egy kitalált hazugság, egyáltalán nem tűnik olyan jónak. Meg nagyon nem jön be ez az ovódás-rajzolós grafika.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja