Battlefield Play4Free: Április 4-én indul a nyílt béta

2011. március 03.
3.1701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts sajnos nem csak jó hírekkel tudott szolgálni nekünk a GDC expó apropóján, történt ugyanis, hogy a csapat megerősítette, egy kicsit csúszik a Battlefield Play4Free előre betervezett nyílt bétája, így a meghirdetett indulás április 4-re redukálódott.

Mindezt a fejlesztési munkálatokat végző Easy Studios feje, Ben Cousens osztotta meg velünk, aki elárulta továbbá, hogy a játék bejelentése óta már több, mint 600.000 ember regisztrált a tesztre.

A játékhoz egyébiránt egy EA ID-re lesz szükségünk, de aki már előre regisztrált tesztelőnek, minden bizonnyal rendelkezik ilyennel. A játékról annyit érdemes tudni, hogy egy ingyenes Battlefield epizód lesz, amely csak és kizárólag a többjátékos élményre fókuszál, és mivel egy kicsit már öregecske grafikus motort használtak fel hozzá alapként, minden játékosréteg számára elérhető lesz. A GDC keretein belül egyébiránt megerősítést nyert, hogy a megjelenést követően folyamatos frissítésben részesítik majd a fanatikusokat, így új pályák és játékmódok várhatók, míg a nyárra klán támogatás, és egyéb finomságok is.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Ez kimaradt nálam, mert én csak a single kampányokat szoktam nyomatni majdnem minden játékban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja