Battlefield: Bad Company 2: Bejelentve a hetedik VIP pályacsomag

2010. november 09.
2.4021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE brigádjára sok mindent lehet mondani, de azt, hogy nem törődnek a fanatikusokkal, aligha, hiszen immáron a heteik VIP pályacsomagot sikerült bejelenteniük az idei év egyik legjobb háborús akciójátékához, avagy a Battlefield: Bad Company 2-höz.

A legújabb map pack a szokásokhoz híven ismét négy csatatérrel gazdagítja majd a játék többjátékos mókájának felhozatalát, amelyek között újdonság szinte egyáltalán nem lesz, de érdekesség annál inkább.

A négy küzdőtér közül kettő ugyanis az eredeti Bad Company multiplayer módjából került kihalászásra, ők az Oasis és a Harvest Day névre keresztelt pályák, amelyek a Rush, a Conquest, a Squad Rush és a Squad Deathmatch játékmódokban is játszhatók lesznek. A másik két pálya, amelyek a Cold War és a hangzatos Heavy Metal neveket kapták a keresztségben, a Bad Company 2-ből származnak, de annak egyjátékos kampányából lettek kihalászva, és mindkettő játszható lesz a Squad Rush, valamint a Squad Deathmatch módokban, előbbi azonban még támogatni fogja a Rush, utóbbi pedig a Conquest mókázást is. Megjelenési dátumunk egyelőre nincs, a platformok viszont a szokásos PC, Xbox 360 és PlayStation 3 triumvirátus.
Battlefield: Bad Company 2-höz.'>
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Gondolom ezeket nem ingyen osztogatják? Ha igazam van, akkor meg nem is annyira a nagylelkűség vezérli őket, hanem a lóvé felmarkolása.

válasz erre

Shade

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Ehez nincs valami pálya szerkesztő? Nagyon tuti lenne, egy csomó multiplayer map lenne.

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja