A Zotac bejelentette legújabb MAG nettop PC-it

2009. október 07.
2.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a kiváló minőségű grafikus gyorsítóiról ismert Zotac a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű nettop PC szériával bővítette ki a termékpalettáját.

A gyártó által csak "everywhere PC"-ként emlegetett újdonságok Zotac MAG HD-ND01 és MAG HD-NS01 típusjelzéssel fognak felbukkanni az üzletek kínálatában, és közös jellemzőjük, hogy mindkét változat az nVidia ION chipkészlete köré épül. A számítógépek mindössze 186 X 189 X 38mm-es méretekkel büszkélkedhetnek, így az elhelyezésük sem jelenthet komoly gondot.

A Zotac MAG HD-ND01 és MAG HD-NS01 konfigurációja majdnem teljes mértékben megegyezik, egyedüli különbség csak a központi feldolgozójuk típusában van, ugyanis az előbbi modell az Intel kétmagos 1,6GHz-es Atom330-as, az utóbbi pedig a szimpla magos 1,6GHz-es Atom 230-as CPU-val van felvértezve. A gépek DDR2 memóriarendszere egységesen 2GB 800MHz-es RAM-al van feltöltve, a videorendszert pedig az integrált nVidia GeForce 9400M grafikus processzor képezi, ami már rendelkezik az nVidia CUDA, PhysX, és PureVideo HD technológiájával is. Az adatok tárolásáról egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, a különféle hálózatok elérését pedig egy Gigabit Ethernet vezérlő, és egy 802.11n szabványú WiFi modul garantálja. A PC külső részén található egy 4 az 1-ben kártyaolvasó (SD, XD, MS, MS PRO), egy D-Sub VGA és egy HDMI, hat USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, egy optikai SPDIF, valamint a 7.1-es audiorendszer csatlakozói. A Zotac MAG HD-ND01 és MAG HD-NS01 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Újabb atom-os htcp, bár a zotac-tól nem megszokott ilyen masinák gyártása. Már csak egy jó ár hiányzik a palettáról.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja