Az Asus bejelentette legújabb My Cinema kártyáját

2009. május 13.
1.7751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A minőségi számítógép alkatrészeiről ismert Asus, a napokban bejelentette az asztali számítógépek részére készített legújabb multimédiás kiegészítőjét.

Az Asus My Cinema-EHD3-100/NQA/FM/AV/MCE RC típusjelzéssel ellátott újdonság, egy asztali PC-k számára kifejlesztett TV Tuner kártya, ami komplett multimédiás állomássá változtatja a számítógépet. A gyártó frissen beharangozott terméke képes az analóg (NTSC), és a digitális (ATSC/QAM) TV adások egyidejű megjelenítésére, vagy akár felvételére is.

Az új Asus My Cinema TV tuner 1X-es PCI Express csatolófelülettel van ellátva, ezáltal elérhetővé válik akár az 500MB/s-os adatátviteli sebesség is. A fent említett analóg és digitális TV adásokon kívül, az újdonság természetesen képes az FM rádióadások vételére is. A tuner kártya beépített speciális zajszűrő rendszerének köszönhetően, a rádió és TV adások vételét mindig a lehető legjobb minőségben élvezhetjük, de a kínálatában megtalálható a hardveres MPEG2 gyorsítás is, így a számítógép központi feldolgozóját nem terhelik a multimédiás feladatok. Az Asus My Cinema dobozában mellékelve van még egy univerzális távirányító, valamint a rádió és TV adások kezelésére alkalmas szoftverek, de az Asus nem feledkezett meg a videó szerkesztő és DVD író programokról sem. Az Asus My Cinema várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja