Az Overstrike mindkét platformon "ugyanazt az élményt" nyújtja

2011. augusztus 19.
1.9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amióta világ a világ, az Insomniac konokul előtérbe helyezi a PlayStation 3 platformját, s eme filozófiájának ismeretében úgy véltük, az Overstrike sem lesz egyéb, mint egy remekbe szabott akciójáték, amelyből kiadatik egy teljes változat a Sony konzoljára, majd suttyomban megeresztenek egy harmat gyenge "portot" az Xbox 360 felületén, nekünk pediglen mindezt hálás mosollyal kell fogadnunk és háromszor meghajolnunk az EA székház fele.

Ám legnagyobb meglepetésünkre az Insomniac nem csupán a PS3-as verziót adja fényesre csiszolva a kezünkbe.

Az Insomniac név hallatán rögvest megeresztünk egy rezignált sóhajt: "Egy újabb PS3 játék, egy újabb port az Xbox-on..." A helyzet azonban az, hogy az Overstrike, a fejlesztőcsapat 2012-re datált kooperatív akciójátéka büszkén viseli majd a multiplatform titulust, s Brian Allegier elmondása szerint e játék szempontjából nem létezik "fő platform".

"Technológiánkat és motorunkat is igyekszünk áthangolni arra, hogy mindkét platformot támogassák" - ecsetelte az Insomniac bennfentese. - "Úgy vélem, sokan azt hiszik, elsősorban a PlayStation-re fejlesztünk, és azután csak 'portolunk' az Xbox-ra, de egyáltalán nem ez a helyzet. Egy olyan játékélményen dolgozunk, amely mindkét platformon megállja majd a helyét, és ugyanolyan lesz."
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 3 napja

Na hát arra én kiváncsi leszek!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja