Az Iomega bejelentette új SuperHero Backup and Charger dokkolóállomását

2011. január 05.
2.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az EMC leányvállalataként működő Iomega Corporation bejelentette azt a megoldást, amely sokmillió - kapcsolati adatok és fényképek elvesztésétől rettegő - iPhone felhasználó számára nyújt egyszerű és számítógépes tudást nem igénylő megoldást: az új Iomega SuperHero Backup and Charger for iPhone eszközt.

Akik vesztettek már el iPhone-t (vagy akiké elromlott, netán ellopták tőlük), már tudják, mit jelent a létfontosságú kapcsolati adatok és egyedi fényképek elvesztése - csak mert nem szinkronizálták rendszeresen a készüléket az iTunes-szal. A kevesebb, mint 70 dollárba kerülő új Iomega SuperHero mentő- és töltő dokkoló az első olyan eszköz, amellyel elkerülhető ez a kínos helyzet, mivel minden egyes akkumulátortöltéskor automatikusan menti az adatokat és képeket akár több iPhone-ról is.

"A belső kutatásaink és a személyes tapasztalataink is azt mutatják, hogy rengeteg olyan iPhone-felhasználó van a világon, aki az egész életét a telefonján tartja, ugyanakkor alig (vagy soha nem) csatlakoztatja a készüléket a számítógéphez azért, hogy mentést készítsen" - mondta Jonathan Huberman, az Iomega elnöke. "Ha baj történik, az új eszközzel a kapcsolati adatok és a fényképek egyszerűen helyreállíthatók egy új iPhone-on - mindössze bele kell állítani azt a SuperHeróba és meg kell nyomni a helyreállítás gombot. A sokmillió folyton rohanó iPhone-felhasználó számára ideális megoldás az Iomega SuperHero Backup and Charger eszköze - sokkal jobb, mint kétségbeesetten könyörögni a Facebookos ismerősöknek, hogy küldjék el újra az adataikat, mert elveszett a telefon. És akkor a pótolhatatlan fényképek eltűnéséről még nem is beszéltünk. Az Iomega olcsó, praktikus biztonsági megoldást kínál minden olyan iPhone-felhasználó számára, akinek értékesebbek a készüléken tárolt adatai, mint maga a telefon."

Az Iomega új mentő- és töltő eszköze egy kisméretű dokkolóállomás, amely kényelmesen elfér az asztalon, éjjeliszekrényen vagy pulton és közvetlenül egy fali konnektorba csatlakoztatható. Az utazáshoz is ideális eszköz 4 gigabájtos SD-kártyával érkezik, ennyi tárhelyet kínál a dokkoló az iPhone-ban tárolt kapcsolati adatok és fényképek tárolására. (Amennyiben a felhasználónak nagyobb tárkapacitásra van szüksége, netán több iPhone mentéséhez használja az eszközt, az SD-kártya nagyobbra cserélhető.) A felhasználónak mindössze le kell töltenie az ingyenes SuperHero iPhone alkalmazást az Apple Store-ból és az iPhone máris készenáll arra, hogy a töltést és a mentést a Super Hero eszközre bízza.

Amikor egy olyan iPhone-t, amelyen már fent van a SuperHero alkalmazás, belehelyezünk a SuperHero dokkolóba, akkor az alkalmazás automatikusan elindul és lehetőséget ad a kapcsolati adatok és képek lementésére a telefon töltésével egyidőben. A felhasználó nevet adhat a telefonnak az alkalmazásban, így több iPhone is tölthető és menthető ugyanazzal a SuperHero Backup and Charger eszközzel. A mentés előrehaladását és befejezését egy állapotsáv jelzi. Az iPhone adatok és fényképek első mentése után a későbbi műveletek során már csak kis mennyiségű adat kerül továbbításra. Ha a telefon elveszne vagy megsérülne, akkor a felhasználói adatok visszaállíthatók egy új készüléken: mindössze annyit kell tenni, hogy beállítjuk azt a SuperHero dokkolóba és megnyomjuk a "Restore" (helyreállítás) gombot.

Az Iomega új SuperHero Backup and Charger for iPhone eszköz teljes mértékben kompatibilis az iPhone 4, 3GS és 3G változatával, valamint az iPod Touch harmadik és negyedik generációjával.


Az Iomega bejelentette új SuperHero Backup and Charger dokkolóállomását - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Jó az ötlet, de mért csak iPhone-hoz készítették el? Meg aztán nem hiszem, hogy ha elvesztem a telefonom, az lesz a legnagyobb gondom, hogy elvesztek a fotóim is. Inkább a telót sajnálnám.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja