Assassin's Creed: Discovery: Újabb bérgyilkos kaland a Nintendo handheldjén?

2009. augusztus 20.
2.4490
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az ESRB ismét lebuktatott egy újabb, mostanáig bejelentetlen produkciót, mely az Assassin's Creed: Discovery címen lett beadva az amerikai korhatár besorolásokért felelős hivatalához, méghozzá Nintendo DS platformmegjelölés alatt.

Nem sok információt szolgáltat a felfedezés, de az talán adhat némi támpontot, hogy a történet a reneszánsz korban játszódik, tehát az idősíkon valahol az ősszel megjelenő Assassin's Creed II környékén érdemes elméletben elhelyezni annak akció dús cselekményét.

Még annyi leszűrhető az ESRB adatlapján található rövid leírásból, hogy műfajilag egy side scrolling akció játékról van szó, amely ennek tükrében nem (kimondottan) térbeli játékmenetet fog felkínálni a játékosoknak. Volt már korábban egy Nintendo DS-re kiadott epizód a UbiSoft népszerű franchise-ából, Assassin's Creed: Altair's Chronicles címen, amely szintén tartalmazott oldalra gördülős játékrészeket. Hivatalos forrásból egyelőre nem érkezett megerősítés a létezését, kiadását illetően, így bármennyire is megbízható tippet ad az ESRB, egyelőre pletykaként tessék kezelni azt. Lejjebb olvasható az ominózus bejegyzés.

Entertainment Software Rating Board

Platform: Nintendo DS

Rating: Teen

Content descriptors: Violence

Rating summary: This is a side-scrolling action game, set during the Renaissance, in which players assume the role of an assassin fighting against an enemy group known as the Templars. Players traverse rooftops and alleyways, employ stealth attacks to kill targets, and engage in combat by using swords and throwing daggers. The stealth attacks represent the most intense instanced of violence and usually require players to sneak up on targets unnoticed. When players stab enemies in the back or chest, a blade unsheathing noise can be heard as the target falls to the ground and disappears.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profiljamarco profilja