A SilverStone bemutatta legújabb Raven számítógépházát

2009. július 24.
1.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű SilverStone Technology a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházai termékkínálatát.
 

A frissen beharangozott újdonság SilverStone Raven RV02 típusjelzéssel lett ellátva, és a gyártó 2008-ban bemutatott Raven RV01 modelljének az átdolgozott változata. Az elődjéhez képest a Raven RV02 valamivel kisebb méretekkel rendelkezik, egész pontosan 643 X 503 X 212mm-el, és emiatt a támogatott alaplapok listáján már nem szerepel az Extended ATX formátum, csak a standard ATX és a microATX.

A ház vázszerkezetét a megfelelő szilárdság érdekében 0,8mm-es acélból készítették, a külső burkolat anyagának pedig a műanyagot választották. A Raven RV01-hez hasonlóan, az új számítógépház is egyedi módon, 90 fokkal elforgatva képes fogadni az alaplapokat, így a bővítőkártyák hátulsó része, és az alaplap I/O panelje a ház teteje felé néz. A SilverStone Raven RV02 megfelelő hűtéséről négy ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120mm-es (950RPM, 18dB) a felső, három darab 180mm-es (700RPM/1000RPM, 18dB/27dB) pedig az alsó részen lett elhelyezve. A ventilátorok természetesen el vannak látva porszűrővel is, amik a kialakításuknak köszönhetően könnyedén eltávolíthatóak és tisztíthatóak. Az adattárolóknak öt 5,25 inches (nyolcra bővíthető a 3,5 inches helyeket is igénybe véve), három 3,5 inches, és egy szilárdtest-meghajtók (SSD) számára kialakított 2,5 inches tárolóhely áll rendelkezésre. A számítógépház tetején kialakított I/O panelen található két USB 2.0 csatlakozó, valamint a hangszóró és a mikrofon kivezetései. A SilverStone Raven RV02 hagyományos (SST-RV02B modellszám), és oldalablakkal ellátott változatban (SST-RV02B-W modellszám) fog megjelenni, várhatóan 130 euró körüli áron.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt